Bell Schedules » Kealakehe High Assembly Schedule

Kealakehe High Assembly Schedule

Kealakehe High Assembly Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Homeroom 8:15 AM 8:30 AM 15 min
Passing 8:30 AM 8:35 AM 5 min
Period 1 8:35 AM 9:20 AM 45 min
Passing 9:20 AM 9:25 AM 5 min
Period 2 9:25 AM 10:10 AM 45 min
Wiki 10:10 AM 10:25 AM 15 min
Period 3 10:25 AM 11:10 AM 45 min
Passing 11:10 AM 11:15 AM 5 min
Period 4 11:15 AM 12:00 PM 45 min
Lunch 12:00 PM 12:35 PM 35 min
Period 5 12:35 PM 1:20 PM 45 min
Passing 1:20 PM 1:25 PM 5 min
Period 6 1:25 PM 2:10 PM 45 min
Passing 2:10 PM 2:15 PM 5 min
Assembly 2:15 PM 3:15 PM 60 min